Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi

Necmettİn Erbakan Ünİversİtesİ

8 bin metrekarelik bir alana kurulu. Konya Seydişehir’de yer alan fakülte, geleceğin mühendislerini yetiştiriyor.

Şaban Cengiz Kampüsü

Rize Üniversitesi / Kalkandere

25 bin metrekarelik bir alana kurulu olan Rize Üniversitesi Kalkandere Şaban Cengiz Eğitim Kampüsü, 2011’den bu yana hizmet veriyor.

Marmara İlahiyat Fakültesi

Marmara Üniversitesi

14 bin metrekarelik alana kurulu proje İlâhiyat Fakültesi A Blok - Yunus Emre Binası, dekanlık ve derslik-öğretim üyeleri odalarını barındıran birbirine bağlı 2 binadan oluşmaktadır.

Şaban Cengiz Hastanesi

Rize / Kalkandere

Ağustos 2006’da yapımı tamamlanan Şaban Cengiz Gün Hastanesi, Rize Kalkandere’de 1.110 metrekare hastane alanı ve 1000 metrekare lojman alanı olmak üzere toplam 2.110 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. 8 odalı, 17 yatak kapasiteli hastanede; İç Hastalıklar, Radyoloji ve Kadın Doğum alanlarında hizmet veriliyor. Ayrıca 112 acil servise bağlı 3 adet tam teçhizatlı ambulans bulunuyor.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi

Seydişehir

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yer alan eski lokal binasının Eti Alüminyum A.Ş. tarafından Seydişehir Belediyesi’ne bağışlanmasının ardından bir kültür merkezi olarak yapımının da Cengiz Holding tarafından üstlenildiği Şaban Cengiz Kültür Merkezi, 414 kişi kapasiteli tiyatro ve konferans salonu, çok amaçlı toplantı salonları ve 430 metrekarelik bir restorana ev sahipliği yapıyor.

ÇAYKUR Rizespor Mehmet Cengiz Spor Tesisleri

Rize

2008 yılında faaliyete başlayan, ÇAYKUR Rizespor Mehmet Cengiz Spor Tesisleri’nin yer aldığı toplam alan 40 bin metrekare. Komplekste; iki adet 70 x 110 m futbol sahası, 270 metrekare çim bakım ünitesi bulunuyor. Tesiste ayrıca konferans salonu, restoran, masör tedavi odası, yüzme havuzu, Fitness salonu, şok havuzu, kütüphane ve revir gibi alanlar bulunuyor.